četrtek, 17. marec 2011

Vsak sobota ponuja 2x1 in Mini FS






Pomembno in privlačno promocije so nastopajo državni železniški promet skupine, ob praznovanja 150. obletnico združitve Italije.
Mini cene s popusti do 60% na vseh poteh in vseh vlakov (razen tistih iz regionalnega prometnega), s pol milijona razpoložljivih sedežev na mesec: Milan - Benetke od Euro 9, Bari - Rim od 19 evrov, Milan - Rim ali Neapelj od 49 evrov, itd.
In še v soboto italijanski tricolor Trenitalia. Od aprila do 11. junija, lahko vsako soboto potujete na vseh vlakih, (spet brez regionalni promet), v obeh razredih, dve v ceno osebe. Vse to v kombinaciji z mere nad Mini: Kako pravijo, da bo mogoče iti od Duomo na Piazza San Marco in obratno v dveh, poraba 18 EUR!

Kot smo praznovali 150. obletnico združitve Italije, s Cene Mini so na voljo milijon in pol sedežev na voljo po znižani ceni, da odkrijete naši državi in ??blizhe.

Ob nakupu boste našli najboljšo možno ceno, s popusti do 60% na ceniku, za dan in izbrali vlak, tako v 1. in 2. razreda.

Tu je nekaj primerov:
Milano-Benetke od 9 euro
Venezia - Florence od 17 €
Rim - Bari
in
Rim - Genoa od 19 €
Rim-Lamezia Rimu od 24 € - 29 €
od Verona v Rim - Bolzano,
in Rim - Benetke od 29 €
Torino - Florence od 29 €
Neapelj - Bologna od 29 €
Rim - Milan od 49 €

MINI velja za potovanja na vlakih AV, ES *, ES * City, Express, IC, ICN v ležalnik ali WL. Razen osebnih avtomobilov Excelsior in Excelsior E4.

Kako in kdaj kupiti spodbujanje
Lahko kupite MINI do 24 ur na dan pred odhodom vlaka na tej strani, pooblaščene potovalne agencije in v klicnem centru v ticketless postopku, na blagajni in self bencinskega servisa.
Ne morete kombinirati MINI z drugimi popusti in ponudbe, vključno z enim v korist dečkov.
Število mest je omejeno in spremenljivi, odvisno od dneva v tednu, vlak in razred.