sreda, 19. avgust 2020

[GER-Go-Ahead] bo novi vlak okolice v Bajern v Nemčiji

 NEMČIJA: Bayernovo ministrstvo za notranje zadeve, gradbeništvo in promet je podružnici Go-Ahead Bayern iz britanske skupine Go-Ahead podelilo dovoljenje za strojevodjo.


"Nareden je bil zelo pomemben korak," je 17. avgusta dejal komercialni direktor podjetja Go-Ahead Bayerna Bastian Goßner. "Smo na pravi poti in naša ekipa je zelo predana. Prepričan sem, da bomo lahko od decembra 2021 potnikom in regiji ponudili varen, zanesljiv in udoben železniški promet. "

Avgusta 2018 je Bayernova železniška agencija BEG izbrala Go-Ahead za pogodbo E-Netz Allgäu, ki bo od decembra 2021 upravljala storitve München - Memmingen - Lindau za 12 let.

Temu je decembra 2018 sledil izbor Go-Ahead za pogodbo Augsburger Netze Lot 1, ki zajema delovanje 12 let od decembra 2022 storitev na Ulmu - Augsburg - München, Würzburg - Ansbach - Treuchtlingen - Donauwörth - Augsburg in Poti Aalen - Nördlingen - Donauwörth.

Prihodnji operater je za Siemens Mobility in Stadler za uporabo na teh storitvah naročil skupno 78 električnih več enot.