ponedeljek, 3. avgust 2020

[CZ-RGJ] NOVO VOZNI RED : Vlak Praha – Wien – Budimpešta

EVROPA: Operater odprtega dostopa RegioJet bo 31. julija uvedel storitev dvakrat dnevno Praha - Brno - Wien - Budimpešta, tako da bo razširil nekatere obstoječe storitve Praha - Wien.


"Z našo vizijo prihajamo na drugo pot, da znatno znižamo stroške potovanja z vlaki za potnike in ponudimo najširši spekter storitev", je 20. julija dejala direktorica RegioJet Ivana Kašická. Povedala je, da je bil cilj ponuditi alternativo " nesmiselne cene sedanjih državnih prevoznikov ", tako da" si lahko vsakdo privošči potovanje z vlakom med Praho, Dunajem in Budimpešto ".

onujajo nizkocenovne, standardne, sprostitvene cene in cene poslovnega razreda, najcenejše vozovnice Wien - Budimpešta pa se začnejo že pri 9 €, Praha - Budimpešta pa od 16 €. Cena vključuje rezervacijo sedeža in wi-fi. Na voljo je brezplačna kava in ustekleničena voda za potnike v standardnih, sprostitvenih in poslovnih razredih z nakupi prigrizkov, medtem ko lahko potniki v nizkocenovnem razredu naročajo prigrizke prek spleta za dostavo na svoje sedeže.

Operacije bodo izvajali lokalni partnerji RegioJet Westbahn v Avstriji in Continental Railway Solution na Madžarskem.