petek, 18. december 2015

[ PL - PKP CARGO] To je prva slika Vectron za PKP Cargo

Oglejte Railcolor objavila prvo fotografijo Vectron lokomotiv v preskusnem malaturze PKP Cargo.Siemens naj bi začelo dobave novih lokomotiv v januarju.


V času sejma Trako PKP Cargo je podpisal pogodbo s Siemensom za dobavo 15 novih multi-sistem lokomotive Vectron z možnostjo, da naročijo še pet enot. Prvi dve od novih strojev ne bi izšla na poljskem ozemlju, Češka, Slovaška, Madžarska, Nemčija in Avstrija sta se dostavijo na PKP Cargo leta 2016. Potem, je prevoznik prejeti lokomotivo, ki lahko vozijo na Poljskem in v Nemčiji, in zadnji, da pridejo lokomotive, ki se uporabljajo na relaciji Poljska - Nemčija - Nizozemska. Več o novih lokomotive za PKP Cargo.
Oglejte Railcolor objavila prvo fotografijo Vectron lokomotiv v malaturze PKP Cargo.Locomotive No. 5370 014 danes odpotoval na prvo testno vožnjo. Še vedno manjka logotipi in številk na čelu - avtorji pišejo. Kot je naučil "železniškega trga" v PKP Cargo, ste testiranje električnih lokomotiv slikarstvo.
Barve je v skladu z novo vizualno identiteto sheme PKP Cargo Group. Več o tempreberite tukaj. Prevoznik v zadnjih šestih mesecih težaven različne slike. Eno lahko vidite tukaj (še vedno v delih). Tukaj si lahko ogledate še en preizkus slikarstva - lokomotive ET-22. V nasprotju s tem, da na tej točki - enega od vagonov, tudi v shematski testu, ki je primerna za Vectron.
Vectron je najprej doseči PKP Cargo januarja. - S hitrejšo dostavo že lahko zamenjate Vectronami lokomotive, ki je trenutno v najemu - poudaril Wojciech Derda,. ". Železniškega trga" član uprave Operativni PKP Cargo v intervjujuGlede na ugotovitve, "Železniški trg" za 15 multi-sistem lokomotive Vectron PKP Cargo bodo plačali 315 milijonov zł.To daje ceno 21 milijonov zł za eno lokomotivo.