torek, 28. april 2015

[ SAR - Saudova Arabija ] Prispe prvi potniški vlak



Saudova Arabija: prva od petih potniških vlakovnih kompozicij za Severno in Južno železnico je prispel v kraljestvu, Saudi Railway Co napovedala, 27. aprila.

Zasnovan za 200 km / h delovanje pri temperaturi do 55 ° C, dizelski push-pull vlakovne kompozicije, ki so na voljo, ki jih CAF podlagi pogodbe 533m rial podpisana marca 2012. Kot štirje podobni kompleti, dobavljene za bogatenje floto SRO, ki se uporablja na Riyadh - Dammam vrstica, vsak od SAR trenira tudi restavracija, parkirišče, družinska cono A in molitveno predal, pa tudi tako sedenje in spalne avtomobilov. Od njih se pričakuje, da delujejo v formacijah devet in 13 vagon.



Potniški vlaki bodo delovale čez 1 418 km poti, ki povezuje Riyadh Al Qurayyat na severozahodu države, blizu meje z Jordanijo pri Al Haditha. Uporabili bodo 500 km mešanega prometa linijo sedaj v gradnji od kapitala, da se pridružijo prvo fazo sever-jug železnice na Az Zabirah Junction bližnji Ha'il. Po delitvi skladbe s PUR fosfatov in boksita vlakov kolikor je Al Jawf bodo potniške storitve ponovno razhajajo na kratko vejo, da dosežejo Al Qurayyat. Vmesne postaje, ki so na voljo na Majma'a, Qassim, toče in Al Jawf.

Ob oddaji naročila, SAR pričakovati, da bi se prvi vlaki dostavljeno v roku dveh let. Lani je bilo napovedano, da bo preskušanje storitve začeli prikazovati "v začetku leta 2015".