četrtek, 19. marec 2015

Savdska Železnice Organization naročila 200 km / h TALGO dizelski garniture

Saudova Arabija: Savdska Železnice organizacija je podelila TALGO pogodbo v vrednosti nad 200 milijonov dolarjev za oskrbo šest 200 km / h dizelske vlakovne kompozicije za uporabo na 480 km Riyadh - Dammam linijo. V povezavi z infrastrukturo nadgrajuje garniture naj bi zmanjšala čas potovanja iz 4 h 20 min do 3 h.

Garniture bo podobna TALGO 350 nizov, dobavljenih za projekt Haramain High Speed ​​Rail, vendar bo dizelsko-električni namesto električnega. Bodo vključili "puščavski paket", ki ga TALGO razvit za projekt Haramain, ki vključuje dodatno tesnjenje, zaščito oken in boljše barve in premaze za zaščito pred abrazivnega peska in temperature 55 ° C.
Naznanitev red 16. marca, TALGO je poudaril, da bi bilo dizelski garniture primerna za uporabo na načrtovane železniške Gulf Sodelovanje Sveta omrežja. TALGO predsednik Carlos de Palacio je dejal, SRO Da bi lahko služila "kot potrditev naše tehnologije in zaslon, ki bo odprl popolnoma nov nabor možnosti" v zalivski regiji.
 "Ta nova pogodba bo okrepila trgovinske odnose s Saudovo Arabijo in bo odprla vrata za nove projekte TALGO je," je dejal de Palacio. "Nedvomno, tako naša tehnologija in dobri odnosi s sedežem z Makkah - projekt Madinah so se izkazali za kritično."