ponedeljek, 16. marec 2015

[ I - FCE ] Ferrovia Circumetnea postavlja newag prvo DMU izvozno naročilo

ITALIJA: Poljski proizvajalec železniške Newag je zaključila svoj ​​prvi dizelski veččlenska izvozno vrstni red, po 14 € · 8m pogodbo o dobavi vsaj štiri 950-milimetrski DMU za Ferrovia Circumetnea 's 110 km črto okoli Mount vulkana Etna na Siciliji.




Dostava je predvidena v 18 mesecih, in Ferrovia Circumetnea ima možnosti, veljavne za obdobje štirih let, ki pokrivajo do šest več enot, ki bi potrebovali skupno vrednost € 40m.

Ferrovia Circumetnea prvotno dodeljena pogodba za DMU Costa Sistemi Ferroviari, ki je nato prizadela finančne težave. V september 2013 Newag odločili za nakup iz vrstnega reda. Ta zahteva soglasje italijanske vlade, ki je bilo izdano z veljavnostjo od decembra 3.

DMU se proizvajajo na Poljskem posodobljeno različico oblikovanja SSO je. Imeli bodo dvema dizelskima motorjema z električnim prenosom zasnovan za največjo hitrost 100 km / h. Bodo imeli vsaj 100 sedežev, klima, CCTV in invalidske vozičke dostopna stranišča.

Newag je tudi napovedala oblikovanje italijanskega po-prodajnega poslovanja, ki bi se lahko na nekdanjih zaposlenih SSO.