torek, 27. november 2012

ŠVICA; SBB Vlak Ovni tovornjak in iztirila

V trčenju z tovornjak, vlak je iztiril v Kradolf TG. Tovornjak je bil Spojen u sendvič med dve železniški prehodi.

 Okoli 14: 00, sem videl kako tovornjak med dve železniški prehodi, ki je bil ujet. Potem je prišel vlak in bil glasen pok, "pravi bralec novinar SK k., ki živi zraven prizorišče nesreče v Kradolf TG. "Vlak iztiril pridruženi, tovornjak, ki je končal v jarku", k. pravi.
Foto galerije SBB vlak trkajo z vozilom je najcenejši zdravstveno zavarovanje? Primerjati in prihranite!

Policija opisuje incident takole: 59-letni nemški tovornjak voznik je bil tik pred 2 pm Bischofszell proti Sulgen na poti. Na železniških prehodih v Kradolf, on odpeljal s svojo tovornjak kljub aktivira sprememba vrsti signalov na tirih in je bila vključena s ustaljene železniški prehodi.
Voznik lahko prinese varnost pred približuje iz smeri Kradolf vlakovne kompozicije Thurbo s tovornjakom trčil. Nadzor vozil vlak je iztiril zaradi trčenja trka, in tovornjak je pritisnil na sosednji travnik odbor.

Nihče je težje poškodoval v skladu z Kantonalne policije Thurgau. Samo ena oseba pritožil rebro bolečine, ona bi neodvisno, vendar se posvetujte z zdravnikom. »Smo imeli ogromno srečo v preobleki« , policija pravijo. Škoda mora biti vendar več sto tisoč frankov.



Nesreča zgodila med Kradolf in Bischofszell proti severu. Glede SBB medijsko središče pot ostane zaklenjen v ponedeljek. Železniški zamenjavo avtobusov so organizirani. Jutro, skladbo bi morala biti odprta znova.