ponedeljek, 19. november 2012

Italija; "ITALO" prispe v Torinu


 Rim-italijanski podjetja pod Mole Antonelliana. Od 9 December visoke hitrosti vlaka novega potniškega prevoza tudi doseže Turin, prinaša uresničila zagon storitve, ki je začela aprila lani 28 s prvima dvema povezave Neapelj-Milan.

Torino Porta Susa in Porta Garibaldi, Milan bo povezana v 44 minutah s sedmimi pari vlakov na dan.
Prvi vlak, ki odhaja iz Torino je programiran, da 6.47 s končno destinacijo Rim. Zadnja, za Roma-Napoli-Salerno se pričakuje na 16.47. Na zadnji del 19.47 Italo v Firence.
Prvi dohodno italijanski v Torinu vstopi postaja z Milan vir 08.05. Najprej z Napoli-romskega izvora prispejo v Torinu, da 12.05. Zadnja prihajajo v Torinu je 21.05, ki prihajajo iz Rima.



NTV osebe vlakov v Torinu stoji na novo Susa postaje Porta, kjer se pričakuje januarja naslednje leto razkleniti servis Italo House; Medtem pomoč in informacije za potnike priskrbi NTV osebje uporabo mobilnih terminalov.
Prodaja novih povezav in iz Torino so že odprta od 9 November. Prevoznine in iz mesta koles, so v skladu z agresivno trgovinsko politiko NTV: Smart Izhajajoč iz 15 EUR za potovanje iz Torina v Milano ali obratno in pri spodbujanju iz evra 20 euro 25 Bologna, Firence, Rim, 38 euro euro 45 do 50 evrov za Neapelj in Salerno.

Prvi Torino-Rim pot se začne evro 55 in Torino-Milano iz 21 evra.