sobota, 19. februar 2011

Rail Cargo Hungaria


Na 2011/01/27 so Rail Cargo Hungaria (RCH) in beloruski železnic Belaruskaja Tschyhunka podpisali sporazum, ki je okrepljena s svojo logistiko sodelovanje.
Konvencija prispeva k modernizaciji procesov v tehnologijo, razvoj učinkovitosti železniškega tovornega prometa in dejavnosti, ki povečuje obseg mednarodnega tovornega prometa. Za dosego teh ciljev, dve podjetji optimizirati načrtovanje in razporejanje prometa lažje, dokument življenje in da storitve za stranke prilagodljive. Z optimizacijo zagotavljanje in uporabo železniških vagonov, se lahko prevoz blaga-krat zmanjša. Rail Cargo Hungaria upa, da sporazum v letu 2011 za nadaljnjo krepitev dobrih poslovnih stikov obeh družb in skupno uporabo nove poslovne priložnosti.

Rail Cargo Hungaria (RCH) ima eno od svojih največjih strank, ki je podpisal ISD Dunaferr in njene hčerinske družbe ISD Portolan, novo dolgoročno pogodbo.
V pogodbo, ker je letna količina okoli 4,5 milijona ton, ali enemu prevoznemu let tkm zmogljivost 1 milijarde pogoji prevoza, do 31 December 2015 regulirano. Izkušnje s prejšnjih, petletni sporazum je bilo ocenjeno tudi s strani glavnih koristnih in šteje kot pogoj za načrtovanje. pred kratkim podpisala sporazum odpira novo poglavje v sodelovanju med obema družbama ter znatno prispeva k nadaljnjemu izboljšanju izida Rail Cargo Hungaria.