sreda, 5. april 2017

[ CZ - ČD ] Pendolino: postopno "pomladitev"

CD: Vseh sedem Pendolino, da je v naši redni službi teče že 12 let, bo minilo v prihodnjih mesecih velik "pomlajevalno pozdravi". Še posebej bo njihova sprememba opraviti notranjost. Naročilo preoblikovati sedem energetskih enot sedmivozových nagibno razred 680, pridobljene v skladu z zakonom o poravnavanje javna naročila hčerinskega DPOv, Inc.
"Še posebej v notranjosti za potnike, mobilni WC, ampak tudi oprema bistrooddílu že kaže znake obrabe," pojasnjuje razloge za urejanje člana uprave Čeških železnic, dd, za inženiring, storitve in premoženja Miroslav Kupec. "Popolnoma manjka vizualni potniški informacijski sistem, ki je zdaj v sodobni vlaki že standardno. Zato bo treba izpolniti v Pendolino, tako kot otroški kino. Novi sedeži bodo oblaga stene, tla, prtljažniki in mobilni WC. V zameno, mimo električno vtičnico in razsvetljavo. "



Nacionalni prevoznik prvotno obravnaval prenovo posameznih delov notranjosti, po posvetovanju z vodilnimi oblikovalci železniških vozil Jiri Španihel in Patrik Kotas, vendar pa se je podjetje odločilo, da dokončanje izmenjavo. Prvotna pogodba za delno posodobitev notranje Pendolino je zato treba črtati in delo bo zravnajte vnesli DPOV. "Pendolino je naš paradni konj, in da ohrani svojo individualnost in edinstvenost, je treba narediti bolj radikalen poseg. Poleg tega bo zamenjava izbranih elementov prinese občutne prihranke. Na primer, zmanjšanje energetske intenzivnosti enot, s čimer prihrani do 12 milijonov letno z zmanjšanjem teže in plačati nižjo pristojbino za uporabo železniške infrastrukture v več sto tisoč na leto, "pravi še en član upravnega odbora češke železnice, dd, za potniški Michal Štěpán.
Neposredni vnos hčerinske družbe je mogoče v skladu s § 155 odst. 2 točki. a) Zakon št. 134/2016 Coll. o javnih naročilih, kakor je bil spremenjen. Neposredni vnos je možen le v primeru, povezane osebe, da vsaj 80% povprečnega prometa vseh storitev, opravljenih v zadnjih 3 letih, ki v razmerju do naročnikov ali subjekte, na katere je sponzor povezano osebo. Ta pogoj DPOV, Inc. sreča.
"Zaradi neposredne dodelitve naših hčerinskih družb, da skrajša čas realizacije približno 7 mesecev, in zmanjšanje morebitnih negativnih učinkov odstavitvi Pendolino za prodajo. Prva enota mora biti pomlajevalno zdravilo parkirana v poletnih mesecih, in če bo šlo vse dobro, bo uvedel novo obliko notranje opreme v jeseni Bohumíně za praznovanje železnic National Day. Vse Pendolino mora potem biti pripravljen do približno eno leto, "pravi Miroslav Kupec.