torek, 16. avgust 2016

[ USA - Caltrain ] Caltrain znaki dvojno krova EMU in pogodbe elektrifikacije

ZDA: 15. avgusta polotok koridor Skupni Powers odbor formalno podpisanih pogodb za Balfour Beatty, da Naelektrizirati 82 km Caltrain železniškega koridorja med San Francisco in San Jose in za Stadler za dobavo floto dvonadstropne električnih več enotah.

Stadler je za dobavo 16 šest-car EMU v okviru svoje $ 551m pogodbo, in obstaja možnost za nadaljnje 96 avtomobilov v vrednosti $ 385m. Stadler je dejal njegov sedmi in daleč največji ameriški da pomeni njegova KISS družina vlakov dvonadstropne bi bil uporabljen v devetih različnih državah. Dolge enote 157 · 1 m bo imel največjo hitrost 177 km / h, in če je potrebno, se lahko razširi na sedem ali osem avtomobilov. Prvi EMU naj bi se predali za testiranje avgusta 2019 in v uporabo v letu 2020.
Stadler lastnik in direktor Peter Spuhler dejal KISS je "high-tech produkt, popolnoma primerna za Silicon Valley". Stadler je dejal zamenjava "težke jeklene konstrukcije dizelskega flote, ki se trenutno uporabljajo na progi z" state-of-the-art lahke aluminijaste EMU "ponuja" visoko zmogljivost in potniški zmogljivosti "bi znatno zmanjšanje emisij toplogrednih plinov in hrupa. EMU bi izpolnila zahteve FRA Alternativna skladnost, za delovanje v mešani promet, z visoko stopnjo pasivne varnosti.
Stadler je dejal EMU bi bilo popolnoma v skladu z zahtevami Zakona o Buy America, ki zahteva 60% dodane vrednosti naročila, ki se ustvari v ZDA. Stadler je trenutno najem prostora v proizvodnem obratu v Salt Lake Cityju za končno montažo DMU jih odredi Fort Worth Transportation Authority, in pričakuje, da se ustvari "veliko število" dodatnih delovnih mest, odvisno od vnosa naročila.

Balfour Beatty je $ 697m pogodba je največji, ki jih je zavarovana v ZDA. "Naše dolgoletne izkušnje pri vodenju kompleksnih železniških projektov nam tudi dopušča usposobljen za zagotavljanje tega pomembnega sistema", je dejal Skupina izvršni direktor Leo Quinn. "Caltrain temelji na hrbtni strani nedavno uspešno uresničevanje našega dela v več milijard dolarjev Eagle P3 Commuter železniškega omrežja v Denverju, Colorado. Zadovoljni smo naše edinstvene zmogljivosti je bila priznana s to nagrado, ki prispeva k naši strategiji za povečanje našega načrtovanja kopičenje delež železniškega trga po vsej ZDA. "
Področje vključuje 25 kV 60 Hz režijske elektrifikacije in dva vlečna postaj, eno preklopno postajo in sedem PARALELOMETER postaj, kot tudi zamenjavo signalizacije in ozemljitev obstoječih objektov. Delo bo predvidoma začel jeseni za dokončanje spomladi 2020 zaposlenih več kot 300, bodo zaposleni na projektu vrh, s 50 vajencev priložnosti.
V nadaljevanju Caltrain Modernizacija Program predstavlja eno najbolj transformacijski projekt v zgodovini Caltrain je 150 let, "je dejal Jim Hartnett, izvršni direktor Peninsula koridorja skupnih sil sveta. "Smo iskali partnerje, ki bi nam pomagajo zagotoviti vrhunske izdelek, ki bo prinesel Caltrain storitev v 21. stoletju."
Stadler naročila v ZDA
DatumstrankaŠteviloModelVrsta
2.002New Jersey Transit, River Line.20GTWDMU
september 2005Capital Metropolitan Transportation Authority (Austin, Texas)6GTWDMU
maj 2009Denton County Transportation Authority (Texas)11GTWDMU
april 2014San Francisco BART8.GTWDMU
2.015Capital Metropolitan Transportation Authority (Austin, Texas)4GTWDMU
junij 2015Fort Worth Transportation Authority8.FlirtDMU
avgust 2016Peninsula koridor Skupni Powers Board (Caltrain)16PoljubEMU