četrtek, 25. avgust 2016

[ EU- RAIL / Rail Cargo Group ] Železniški tovorni novice na kratko

Rail Cargo Group  je zagotavljanje logistične storitve za 40. obletnico turneje Circus Roncalli, vključno s podporo v Nemčiji prvič. Cirkus potuje 50 dvoosnih nizkopodnih vagonih oblikujejo v 700 m blok vlak, pri čemer so zapleteni postopki nakladanja ob 15 h čez dva dni.

19. avgusta avstralski logistični koncern Asciano razdeliti v tri različne dejavnosti v okviru različnih lastniških struktur: železniški tovorni operater Pacific National, upravljavec kontejnerski terminal Patrick in pristanišče operater v razsutem stanju in Automotive Pristanišča Services, ki je se preimenovali (RG 7.16 p24).
Angolan podjetje gorivo Sonangol EP je dostava prvi pošiljki butana preko Benguela železnice do Luena v provinci Moxico avgusta 5. Družba je dejal železniško ponuja večjo zmogljivost in varnost kot cestni promet, in "bistveno" znižuje svoje stroške.
Aurizon je podelil pogodbo prevozno prvi premoga v južnem nahajališč premoga v NSW, ki zajema prevoza blaga 800 000 ton / leto od Wollongong premoga v Wongawilli Colliery Port Coal Terminal Kembla med avgustom 2016 in avgustom 2018.
Đ uro Đ akovi ć Specijalna Vozila je podpisala pogodbo o 20 milijonov kun za dobavo vagone za francosko stranko konec leta 2016.
Qube je dosegla dogovor za nakup iz interes Aurizon v projekt tovornega terminala Moorebank bližini Sydney za 98 $ · 9m. "Veseli smo, da bi lahko zagotovili popolno lastništvo in nadzor nad tako pomemben projekt za Qube," je dejal poslovodni direktor Maurice James avgusta 2. "Prepričani smo, da bo okrepila dobavljivosti projekta in povečati prožnost Qube v smislu financiranje in Partnerstvo možnosti za razvoj skladišča.
Kazahstan železnice je objavil, da je od 3 h 55 min do 3 h zmanjša 10 min časa, potrebnega za pretovarjanje zabojnikov v tranzitu iz Kitajske v Turčijo od 1435 mm do 1 520 mm merilnik vagone na Altynkol, s tremi 50-tonskih strižne noge in dva doseči viličarji. Altynkol je ravna 51 kontejnerskih vlakov za različne destinacije v prvih sedmih mesecih leta 2016, v primerjavi z lanskim skupaj 22 vlakov, ki so bili v glavnem za Uzbekistanu in Kirgiziji.
PCC intermodalne odprl intermodalni terminal v KOLBUSZOWA bližini Rzeszów na Poljskem 16. avgusta, ki bo nadomestil mesto v D E Bica. To bo služila trikrat na teden vlakov do Rotterdam, Antwerpen, Hamburg in Gdynia, in se pričakuje, da ročaj do 16 000 TEU / leto.
Število Louisville in Indiana Railroad in CSX vlakov na progi med Louisville, Kentucky, in Seymour, Indiana, se bo povečalo s približno tri do 10 na dan in največjo hitrostjo, večjo od 40 do 80 km / h, od 1. septembra. To sledi zaključek tira in signala paket nadgradnja $ 100m, ki je bil financiran s CSX za izboljšanje železniškega dostop do pristanišča Indiana-Jeffersonville.
K & S Freighters bila dodeljena Aurizon petletno pogodbo, vredno 20 milijonov $ do A $ 25m na leto za odvoz 20 000 TEU / leto po vsej Avstraliji. Aurizon je, da bi podaljšale vlakov in povečanje dvojno zlaganje na petih storitvah na teden na vzhod-zahod koridorja, K & S Freighters bo launch customer za Port Botany železniškega avtobusni prevoz, ki bo predvidoma začela konec avgusta.
Cargo net je uvesti knjigovodske storitve kontejnerjev in polpriklopnik med Oslo ALNABRU in švedsko pristanišče Trelleborg 3. septembra, poteka trikrat na teden v vsako smer.