sreda, 31. avgust 2016

[ USA - AMTRAK ] Alstom bo Amtrak z novo generacijo hitrih vlakov

Washington, 26. avgusta, 2016: - Alstom in Amtrak sta napovedala podpis pogodbe, ki temelji na Alstom projektiranje, gradnjo in vzdrževanje 28 novih vlakov za visoke hitrosti v prometu na severovzhodnem koridorju (NEC) med Boston in Washington DC pogodba ima vrednost 1,8 milijarde EUR (2 milijardi $).

Linija Northeast koridor (NEC), obsega približno 730 km (457 milj) [1]. V samo desetih letih se je število potnikov v letu 2014. povečal z 2,5 milijona v letu 2004 na 3,5 milijona Amtrak se je zato odločila za nakup novih vlakov za nadomestitev Acela vlakov [2] obstaja, s čimer se poveča zmogljivosti, zmanjšanje trajanje vožnje in izboljšanje obratovalne stroške in energetska učinkovitost.
Vlak odredi Amtrak je Avelia Liberty, najkasneje v območju visoke hitrosti vlakov Avelia Alstomu.Novi Konvoj bo lahko nosi do 35% več potnikov kot sedanjih Acela vlakov. Konfiguracija konvoj vključuje inovativno kompaktno motornika in devet osebnih vozil, z možnostjo dodajanja tri druge v primeru povečanega povpraševanja. Vlak lahko potujejo s hitrostjo do 300 km / h (186 mph), vendar na začetku bo deloval pri največji hitrosti 257 km / h (160 mph). Poleg tega je vsaka pogon prevoz osredotočen ima revolucionarno Crash upravljanja z energijo (CEM) za Alstom.
Druga ključna značilnost je arhitektura zglobni vlak, ki zagotavlja večjo stabilnost in udobje potnikov, ki preprečuje vlak od razpada harmoniko in prevrne. Vlak vključuje tudi inovativno nagibno vrsto tehnologije vnaprejšen Tiltronix Alstom, ki omogoča vlak za ravnanje krivulje na varnost in udobje pri visokih hitrostih. Pritisnite Alstomu