četrtek, 28. julij 2016

[ Malezija - železnice ] Kuala Lumpur - Singapur visoke hitrosti linije

MALEZIJA: Ministrstvo za visoke hitrosti projektov železniškega dostave družbe finance MyHSR Corp je imenoval CH2M kot njegov tehnični svetovalec za Kuala Lumpur - Singapur linije.

Oddaja naročila sledi podpis 19. julija memoranduma o soglasju med vladama Malezije in Singapurja, ki določa, kako je mednarodni projekt, ki se upravlja.
CH2M in njegov sub-svetovalec PwC bo podpiral MyHSR pri načrtovanju in oblikovanju malezijski delu poti, in bodo pomagali pri vodenju projektov.
"Imamo zahtevno nalogo naprej," je dejal MyHSR CEO Mohd Nur Ismal Mohamed Kamal. "Pričakujemo, da bo CH2M, da bi svojo globalno znanje in svoje izkušnje pri delu na železniških projektih visoke hitrosti za Kuala Lumpur -. Progi za visoke hitrosti Singapur"
Direktor CH2M program Mark Loader dejal, družba za inženiring je bila dejavna v Kuala Lumpurju od leta 1960, in "razumemo izzive, povezane z dostavo ta država pomemben program, ki temelji na našem globine izkušenj z visoke hitrosti 1 in 2 v Veliki Britaniji." Rekel je CH2M bi "prinesel partnerski pristop k MyHSR, ki združuje mednarodni železniški znanje z našo lokalno razumevanje zagotoviti vodstvo in zmogljivosti, da se zagotovi, projekt pa je uspešno podal."