nedelja, 31. julij 2016

[ A / D - OBB / DB ] ÖBB bo nočnih vlakov v Nemčiji

Nemške železnice bodo kmalu izvajati nobenih nočnih vlakov. Nočni vlaki z spalnih avtomobilov, pa se še naprej vrtijo v Nemčiji. Avstrija skok.

Strojevodje so sposobni uporabljati nočne vlake s spanjem in ležalniki v Nemčiji v prihodnosti.Avstrijske zvezne železnice (ÖBB), želijo spremembo voznega reda na 11. december bi zamenjali večino spojin, ki daje nemških železnic (DB). To je razvidno iz internih dokumentov, v katerih so zahtevki poti dokumentiranimi za nočni vlak v prihodnjem letu jasno. So države in železniški strokovnjaki zelena Bundestag Matthias Gastel. Po dpa informacij je nov koncept nočni vlak, ki se je uradno začela v septembru.
ÖBB se spustiš poleg sedanjih aplikacij poti dnevno tri Euro Nočni vlaki (EN) z spanju, ležanju in sedenju avto skozi Nemčijo. Vas bo potovanje na naslednjih progah: Dusseldorf-Köln-Frankfurt-München-Innsbrucku, Hamburg-Berlin-Frankfurt-Karlsruhe-Basel in Hamburg-Hannover-Würzburg-München-Innsbruck.

ÖBB dati poti znane jeseni

Tudi za osi Basel-Zurich-Praga je zagotovljen nočni vlak. Šest drugih nočni vlaki ÖBB z odseki v Nemčiji za delovanje nespremenjena. Ni bilo informacij, na voljo Gastel nočnih povezav iz Münchna pred Milanu, Benetkah in Rimu.
Obe železniške družbe želel dati na poti brez informacij. "Segment nočni vlak je zanimiv za nas, želimo razširiti," je dejal predstavnik za ÖBB na zahtevo. Posebne sestavine se ne bi poklical."Pričakujemo, da bomo lahko dobili na posel v jeseni," je dodal.
Nemški železniški teče po svoj račun za mesece z ÖBB govori o nadaljnjem delovanju klasičnih nočnih vlakov. Ona želi ne le s sedeži, kar povečuje njihovo število nočnega-ICE.

stari vlaki nad 40 let

Nemške železnice so napovedal konec leta 2015, "v enem koraku", da prenehajo vse prejšnje linije klasičnih noč železniške storitve decembra letos. Razlog letih izgub, so bili omenjeni v tem poslu. Tako je bilo 2015, okrog 90 milijonov evrov v prodajo prišel ven 31 milijonov evrov minus.Večina vlaki so stari več kot 40 let, so potrebne investicije v modernizacijo ni mogoče nadomestiti družba opozoriti.
Za nemško seveda Nočni vlaki so poslovno nišo. Pred kratkim je bilo 1,3 milijona rezervacije na leto. Tako je bila le ena od več sto potnikov s spanjem ali spalno avtomobila na cesti.
ÖBB storiti glede noč potniški vlaki 17 odstotkov svoje prodaje. V maju je ÖBB svet odobril nakup do 60 rabljene spanje in ležalniki in 15 za prevoz avtomobilov.Poleg 20 ÖBB medkrajevne avtomobilov se preoblikuje v spalniku Do sredine leta 2019, za katerega je že študija oblikovanja. V kolikšni meri ÖBB želijo oživiti tudi avto vlak v Nemčiji, je še vedno odprt. Ena možnost bi bila, da visi celo avto avto nekaj nočnih vlakov.