nedelja, 2. avgust 2015

[ ALŽ - AŽ ] Alžirski elektro-diesel veččlenska podpisana pogodba

ALŽIRIJA: Alstom Transport napovedal podpis € 200m pogodbo za dobavo nacionalne železniške SNTF s 17 Coradia polivalentne elektro-dizelske motorne vlake na julij 29. Dobave bodo predvidoma začeli v januar 2018.



 Enote bodo imeli šest 350 kW dizelske motorje, ki omogočajo preko teče od 25 kV AC elektrificiranih progah na unelectrified linij, z največjo hitrostjo 160 km / h, v obeh načinih.

Šest-car enote bo dolgo 110 m, z zmogljivostjo 265 potnikov, nizkih nadstropjih in skladnost s standardi TSI PRM dostopnosti.

Ti bodo podobne enote Coradia Polivalentni s francoskim SNCF, ki delujejo pod imenom Régiolis, a je prilagojena lokalnim razmeram z zaščito pred peskom in "zelo učinkovit" klimatskega sistema.

Enote je treba sestaviti na Alstoma Reichshoffena obrata v Franciji, s Saint-Ouen opravlja delo, ki, Le Creusot dobavlja kolesne Ornans pogonskih motorjev in alternatorji, Tarbes pogonskega sistema in Villeurbanne elektronike na vozilu in informacije o potnikih sistema.

"SNCF in francoskih regij že sprejel leta 2009, Coradia polivalentne je idealna izbira za potrebe prevoza Alžirija je", je dejal Gian-Luca Erbacci, višji podpredsednik Alstom Transport na Bližnjem vzhodu in v Afriki. "Alžirski potniki lahko prepričani, da so potovanja na vlakih z najnovejšimi tehničnimi inovacijami, ki združuje udobje, učinkovitost in varstvo okolja.