torek, 7. julij 2015

[ RUS- RZD ] Začne Ruska proizvodnja Desiro RUSSIA

RUSIJA: Domače sestavljanje Desiro RUS električnih več enotah v tovarni Ural lokomotiv v Jekaterinburgu je slovesno začela s Siemens AG član Uprava Roland Buschof in Dmitrij Pumpyansky, predsednik Sinara skupine, 25. maja.



Siemensova rastlina na Krefeldu v Nemčiji izpolnjeni ruskih železnic začetnih naročil za regionalno EMU, ki so blagovno znamko Lastochka jih RZD, vendar proizvodnja nadaljnjih 1 200 avtomobilov, ki so bile naročene v letu 2011 za dobavo v 2015-20, je treba opraviti s Vlak Technologies skupno podjetje z Sinara.

Prvi od doma proizvedeno-EMU se pričakuje, da bo pripravljena za testiranje maja 2014 še in ruski vsebino je treba postopoma povečal s 55% na 80%.

"To označuje dodatno poglavje v zgodbi o uspehu Siemens železniških sistemov v Rusiji," je dejal Jochen Eickholt, predsednik uprave Siemens železniških sistemov. "Potem ne le doseganje zgodnje licenc za Desiro RUS vlaki skupaj z RZD, ampak tudi njihovo dajanje v potniški knjigovodske storitve okoli šest mesecev pred rokom, je danes vidi nas začne proizvodnjo nadaljnjih Lastochka avtomobilov na čas. Mi se s tem pošilja jasen signal naših ambicioznih ciljev za ruski trg. Z našimi del v Jekaterinburgu, smo idealno ustanovljena za proizvodnjo lokomotiv in regionalnih vlakov sklopov enako. "

Ural Lokomotive ocenjuje, da bo RZD naročite okoli 24 000 regionalnih potniških vozil do leta 2030, in skupno podjetje razvija načrte za EMU, primerni za izlete do 200 km, inter-regionalne vlake za potovanja do 600 km in dolge razdalje vlakov za proge do 1 000 km.

SLIKA; GooGle