sreda, 15. julij 2015

[ RUS - RZD ] Dvonivojsko sedežev RZD

RUSIJA: Zvezna Passenger CO je prva dvonivojsko sedežev avtomobili so načrtovana za začetek obratovanja na dan 31. julija, na Moskva - Voronezh poti, ki ima čas potovanja od 6 h 35 min.



Dvonivojsko avtomobili je bilo odrejeno iz Transmashholding je Tver Prevoz del v avgustu 2013 podal v juniju. Tver je že na voljo dvonivojskega spalne avtomobilov, ki so vstopili v službo z RZD v novembru 2013, vendar so to njegove prve sodobne sedežev avtomobili za dnevne storitve.

Skupaj 15-car set-trajno semi je namenjen za električno lokomotivo vleko pri hitrostih do 160 km / h. Pet poslovnem razredu avtomobilov ima 60 vrtečih sedeži razporejeni v 2 + 1, postavitev in dvosedežnega VIP prostoru je, medtem ko je razred avtomobilov v 10 gospodarstvo ima 102 sedežev urejen 2 + 2.

Notranjost je bila razvita s Tver in italijanščina industrijsko oblikovanje podjetja Italdesign Giugiaro. Trenerji imajo ogrevanje in klimatsko napravo, elektronskih informacijskih zaslonov in stranišča hrambe, kot tudi plašč in shranjevanje prtljage področja. Vsak sedež ima zložljivo mizo, svetilko in električno vtičnico. Vodni hladilniki so na voljo, in tam je vroče pijače in prigrizek stroj.