nedelja, 16. november 2014

[ UK - EuroStar ] Galerija/Gallery; Eurostar e320 (Siemens)

Danes v Londonu, bo kmalu v Amsterdamu? Danes predstavlja nov Siemens vlake Eurostar postaja St. Pancras. Hkrati je bilo napovedano, da sedem dodatnih pari dostavijo. Skupaj pride do 17.

Eurostar je danes obeležila 20. obletnico delovanja, ki ga razkriva prva te nove flote 200mph vlakov, ki bodo drastično zmanjša čas potovanja iz Londona v Pariz.

Vlak 320 bo šel v službo ob koncu prihodnjega leta in je sposoben izvajati 900 potnikov.

Na otvoritvi v St Pancras postaje, družba je pokazala off svojo prvo popolno E320 - tako imenovan, ker je zmožen hitrosti do 320kph (200mph).

Eurostar je napovedal na začetku, da je odredila nadaljnje sedem visokih vlake na vrhu 10. prvotno naročenega.

Vlaki, ki so jih nemški Siemens, zgrajena kot del 550million £ ukvarjajo z Eurostar.

Lansiranje bo na predvečer 20. obletnice začetka Eurostar storitev v novembru 1994.

Od maja 2015, bo novo celoletno neposredna storitev Eurostar do Provanse, ustavljanje na Lyon, Avignon, Marseille, bodo v operaciji.

Temu bo sledila ob koncu leta 2016 s predstavitvijo direktni poti v Amsterdam s postanki v Antwerpen, Rotterdam in letališče Schiphol v Amsterdamu na poti.

Eurostar glavni direktor Nicolas Petrovic je dejal: "Ko je imel 10 zaporednih let rasti, smo priča rekordno povpraševanje po naših storitvah in dodajanje novih vlakov na našo floto bo ključ do naših ambicij rasti.

"V samo enem letu iti do naše nove E320 vlak pride v službo, bodo naši potniki kmalu videli popolno preobrazbo naših storitev. Kombinacija drznih oblik, elegantna notranjost in WiFi povezljivost bo dvig bar, ki zagotavlja neprimerljivo raven sloga in udobje za naše stranke. "