sreda, 30. julij 2014

Pesa se konča prvo vozilo za Trenitalia

Tovarna pesimizem v Bydgoszczu je že skoraj končana prva vozil ekipa kurilnih ATR220Tr odredil italijanski nacionalni letalski prevoznik Trenitalia. Pesa zaslužijo njihove prodaje 139.600.000 € neto.
V decembru leta 2013 let Pesa je podpisal pogodbo za dobavo 40 vlakov ATR220 Atribo Italijanski železnic Trenitalia .. lahko prevoznik še vedno izkoristiti dodatne možnosti - razširitev pogodbo za nadaljnjih 20 enot ter dodeljevanje Pesi Da bi ohranili servisnih vozil. najprej 40 izgorevanja vlakov je praktično pripravljen. Kot smo se naučili v JZZ, v petek (25. julij), se bo začelo testiranje vozilo. Njegova predanost prevoznik na podlagi pogodbe se pričakuje v novembru 2014. Do konca leta mora Pesa zagotoviti osem vozil iz obratovalnem dovoljenju za italijanske skladbe, ampak proizvajalec predvideva, da jih gradijo v tistem času še več -. Ducat kosov postopki, ki jih je italijanski prevoznik objavljeni bil že tretji poskus za nakup vlakov za Trenitalia. Prejšnja dva postopka sta bila razveljavljena.V tretjem razpisu za dobavo 40 vlaki prejel dve ponudbi. Predlagana proizvajalec Bydgoszcz znašal 139.600.000 € neto in je bila nižja od ocene za 19 milijonov evrov. To je bila sprejeta z državnim prevoznikom. Odločitev Trenitalia pritožil, ampak druga podjetja, ki sodelujejo v ponudbi - Stadler. Obtožbe švicarsko sodišče proizvajalec je ocenjeno kot neutemeljen.


Od leta 2006 je Pesa prodajala tri italijanske nosilce 41 vozil Atribo 219m. - Nova vozila so zanje tehnično zelo podobna, vendar - kot je običajno v takšnih primerih - obogatena z našimi izkušnjami, ki smo jih pridobili s pomočjo teh osmih letih - pojasnil predstavnike pesimizma.