torek, 29. januar 2013

flirt vlakov za provinco Emilia Romagna, namenjene prometu


Dne 21. januarja 2013. v Bologni v Italiji, podjetje Stadler Rail in AnsaldoBreda predana v prvih petih prometa flirt več ETR 350 vlakov, zgrajenih za vleko vozil podjetja Ferrovie Emilia Romagna (FER - železnice pokrajini Emilia Romagna).

Ti vlaki so del do 200 milijonov evrov, da za dva prevoznika. Fakulteta bo delovala v okviru teh naročil za nakup skupno 12 peterodijelnih električnih vlakov motornih in nosilec sistemi Territoriale bo kupil 4 4-električni motornika, 16 četverodijelnih elektromotorjem vlaki in dveh vrst dizelskega goriva Motorni GTW. V sporazumu je možnost dodatnega nakupa še 20 flirt vlakov in dodatno vrsto vlakov GTW.

Foto: Stadler Rail

Stadler je razvil kolo z vlečno opremo in voznika stojala. AnsaldoBreda podjetje izdeluje srednje kolo (prikolica) in pripravlja tudi vse dele v celotni vlak, in na koncu preizkusa pred sprejemom.

Te motorne vlake so večinoma iz aluminija, so lahke in imajo najvišjo hitrost 160 km / h. Doslej so odobrili delovanje številnih progah v provinci Emilia Romagna. Pričakuje se, da bo v naslednjih nekaj tednih, da bi dobili dovoljenje za obratovanje v celotnem omrežju v Italiji.

Družba Ferrovie Emilia Romagna je podjetje za železniški promet v 60% lasti dežele Emilia Romagna, medtem ko so ostale delnice so v Bologni provinci Matua, Ferrara, Modena, Parma, Ravenna, Reggio Emilia in Rimini.Podjetje nastopa na številnih lokalnih prevoznih linij v pokrajini.

Territoriale Systems je javno podjetje, ki je v lasti italijanske dežele Veneto, s sedežem v Benetkah.Podjetje se ukvarja s potniškim in tovornim prometom ter upravlja z infrastrukturo nekaj lokalnih linij v severni Italiji.