torek, 24. januar 2017

[ ITA - TI / FS ] Hitachi je prikazano, kako se bo Trenitalia Rock roll

ITALIJA: mock-up enega od vožnje avtomobilov iz dvonadstropne regionalnih električnih več enotah, ki Hitachi Rail Italija je za oskrbo s Trenitalia je bil predstavljen na proizvajalca Pistoia obratu 20. januarja.

V avgustu 2016 Trenitalia dodeljena Hitachi je € 333m trdno naročilo za 39 pet avtomobilov Caravaggio visoke zmogljivosti EMU dvonivojsko, kot del okvirnega sporazuma za dobavo do 300 enot v skupni vrednosti 2 € · 6 milijard.
EMU bo z blagovno znamko "Rock 's Trenitalia, nadaljuje temo njenega regionalnega potniškega voznega parka, ki vključuje Alstom Jazz in Minuetto in Peša Swing. Styling je mišljeno, da se uvede "v celoti izdelana v Italiji videz", v skladu s Hitachi, in pomenijo "generacijski prepad v nadaljevanju z dvonivojsko železniški vozni park, ki trenutno delujejo v Italiji
Vsak pet-car enota bo dolga 136 m in 2 800 mm širine s skupno kapaciteto do 656 potnikov, odvisno od notranje postavitve izbrano. Štiri motomo podstavni vozički bo pospešek več kot 1 m / s 2 in največjo hitrost 160 km / h.
Hitachi pravi organi iz lahke zlitine zasnovo in široka območja za potnike s strehi opremo vlečnega bo zagotovil "edinstven" delovanje v smislu teže na potnika in števila potnikov na enoto dolžine. Poraba energije na potniških kilometrov je pričakovati, da bo 30% nižja kot pri drugih nedavnih modelov vlakov, ki obratujejo v Italiji.