torek, 4. oktober 2016

[ UK - British Railways ] "Največji vozni park posel po privatizaciji" je podpisan

UK: pogodba za leasing podjetja Angel Vlaki in Commonwealth Bank of Australia financirati £ 900m naročilo za 665 Bombardier Transportation električnih več sklopi vozil za uporabo na Abellio novem East Anglia franšize je bil podpisan 29. septembra.

Angel Vlaki dejal "največji vozni park posel od privatizacije železniškega UK" temelji na njenem stalnem razmerju z analizo stroškov in koristi ter "tudi določa poverilnice banke v železniškem sektorju". 
Dogovor zajema 22 10-car in 89 pet avtomobilov primestni EMU, ki so se zgradili v Derby tovarni Bombardierjev, ki zagotavlja "stabilno dolgoročno obremenitev" za več kot 1 600 zaposlenih.
Ministrstvo za promet je imenovan Abellio kot zmagovalec franšize avgusta 10, vendar je podpis voznega parka obravnava je potekala, ko Siemens napovedal pravni izziv za naročilo. Abellio povedal železniške list"sta se stranki dogovorili, da zaupno sklenitev spora", in Siemens in Abellio so "zdaj videti v prihodnost z močnim in pozitiven odnos".
Abellio pričakuje, da bo posebna pogodba za financiranje 378 Stadler več-enote avtomobilov podpisana v kratkem.
"Veseli smo, da so dokončno dogovor z našimi finančnik Angel vlakih, ki je del največje doslej v zasebni nabavljeno da vlaka v Veliki Britaniji", je povedal Dominic Booth, direktor Abellio Britaniji. "Bo dal ljudem East Anglia visoko kakovostnih vlakov kot del ambicioznega preoblikovanje železniškega regije. "