ponedeljek, 9. maj 2016

[ PL - PESA ] Warszawa predmestna električna napetost spremeniti

POLJSKA: Po uspešno opravljenem testu v zgodnjih urah 1. maja, napajanje primestnega linije WKD v Varšavi je treba trajno pretvori iz 600 V na 3 kV DC. Prehod je zaradi poteka čez noč maja 27-28, in bi uskladila napetost poti, s tem nacionalnega omrežja.

Pričakuje se, da se bo povečala napetost zmanjšanje izgub energije in omogočajo več vlakov delovati. Linija je do sedaj bil speljan preko sedem transformatorskih postaj. Dve od teh so bili posodobljeni za sprejem obeh napetosti in po pretvorbi bo tretji odsek napaja iz RTP PKP Energetyka v Varšava Zachodnia postaji.
WKD je EN94 električne motorne-enote morajo biti umaknjeni po prehodu, pri čemer dve vrsti tirnih vozil, ki delujejo na progi. WKD pred kratkim kupila 12 tri-car 39WE EMU iz Newag. Teče kot trajno spetih parov, ti so že opremljeni za delovanje z oskrbo z električno energijo kV DC 3. Njegova druga flota obsega 28 tri-car EN97 EMU izdana v 2011-12, ki deluje tudi kot trajno spetih parov. Ti so bili zgrajeni za uporabo s 3 kV, vendar so opremljeni s pretvorniki za delovanje obeh napetost. Poleg tega so štiri avto EN95 EMU zgrajena leta 2004 v zadnjem času pretvori sprejeti 3 kV.
WKD odprli leta 1927 kot predmestni tramvaja in postala del nacionalne mreže leta 1947. Zaradi svoje zgodovine, da ima minimalno radij zavoja 22 m.