četrtek, 6. junij 2013

zamude vlakov zaradi vremenskih razmer

Po zadnjih informacijah, ki smo jih pridobili od Avstrijskih železnic, vlaki vozijo po sledečem režimu:
- vlak 414 (Beograd - Ljubljana - Zurich) vozi do Villacha, na relaciji Villach – Schwarzach St. Weit vozi nadomestna garnitura, Swarzach St. Weit – Innsbruck vozi nadomestni avtobus, Innsbruck – Zürich vozi vlak 464, celotno potovanje spremlajte navodila osebja OeBB.

- vlak 465 (Zurich - Ljubljana - Beograd), med Zürichom in Innsbruckom vozi vlak 465, na relaciji Innsbruck – Swarzach St. Weit vozi nadomestni avtobus, Swarzach St. Weit – Villach nadomestna garnitura vlaka, med Villachom in Beogradom, pa vozi vlak 415.

- vlaka 210/110 - 211/111 in 212/112 – 113/213 vozita do oz iz Salzburga, naprej povezave z avtobusi, število sedežev na avtobusih je omejeno.

- vlak 498 – 499 (Zagreb - Ljubljana - Muenchen in nazaj) vozi do/iz Salzburga, naprej ni povezave.

Ker se stanje iz ure v uro spreminja, vam priporočamo, da pred vsakim potovanjem preverite stanje na progi. V kolikor potovanje ni odložljivo, vas tudi prosimo, da med potovanjem upoštevate in se ravnajte po navodilih osebja na vlakih.





Zaradi vremenskih razmer v Avstriji, Nemčiji in Švici (plazovi,...) vozijo številni vlaki po obvoznih poteh, zato prihaja do večjih zamud. Povezave z Münchnom ni.
Več o aktualnem stanju, si lahko preberete na: http://fahrplan.oebb.at/bin/query.exe/dn?ujm=1&mapType=TRACKINFO&
Potnikom se zahvaljujemo za razumevanje in jim obenem priporočamo, da se pred potovanjem o aktualnem stanju pozanimajo na spletni strani, v rubriki Zamude, pri vlakospremnem osebju, na svoji železniški postaji, po e-pošti na: potnik.info@slo-zeleznice.si ali na tel. številki 1999.