torek, 11. september 2012

Zabava z InterRailom

Če ste vedno mislili, da je vozovnica interRail povezana le z vlaki, bi imeli skoraj prav, vendar so se InterRailu v 40 letih pridružile tudi številne ladijske družbe. Sedaj pa vas InterRail, prav ob svoji 40. obletnici, pelje na morje - na plovbo po Jadranskem morju, do Grčije.

Zabava na krovu z DJ-em

Vrhunec letošnje proslave 40-letnice obstoja ponudbe InterRail bo 24-urna zabava na krovu pomorske družbe Attica Group. Zaplujte po Jadranskem morju med Italijo in Grčijo in se prepustite ritmom DJ Antoine Kesetzis.

Na krov brezplačno ali s 50-odstotnim popustom

Za imetnike vozovnic InterRail Global Pass bo luške pristojbine za vas plačala družba InterRail. Če imate vozovnico za 1. razred, boste na ladji lahko prespali brezplačno, z vozovnicami za 2. razred pa boste upravičeni do 50-odstotnega popusta. Vso pijačo in hrano na ladji pa boste lahko kupovali z 10-odstotnim popustom.

Datum potovanja

»Party ladja« bo iz italijanske Ancone izplula 18. septembra ob 13.30 in - po skoraj 24-urni zabavni vožnji - prispela v grški Patras naslednji dan, 19. septembra ob 14.30.

S popustom na grške otoke

Po prihodu v Patras lahko potovanje nadaljujete na kateri koli grški otok z družbo Blue Star Ferries, kar 30 odstotkov ceneje.

Več

Več podrobnosti o potovanju in zabavi lahko dobite na spletni strani www.interrailnet.com.