ponedeljek, 12. september 2011

NEMČIJA " DB - BAHN " ; vlak poškodovan voznik


Intercity derails bližini St Goar
Intercity snela na levem bregu Rena železniške linije v bližini St Goar.Strojevodja in 4-5 potnikov je bilo ranjenih, je dejal zvezni policiji.
. Ko je nevihta Intercity snela v nedeljo na levem bregu Rena železniške linije v bližini St Goar.Strojevodja utrpel zlom stegna, policija je dejal. Ali so bile štiri ali pet od 250 potnikov, lažje ranjenih. Vzrok iztirjenja je bilo naplavin, da je svoboden prišel v močnem dežju na skalnem pobočju v ozki dolini Rena.

Lokomotiva in več vagonov skočil med St Goar in kože iz skladbe padel, ne pa na vrsti.Odjemnika toka od lokomotiva je bil poškodovan. Za potnike, je bil glede na policiji najprej vprašal Rheingoldhalle v St Goar na voljo. So bile organizirane vzporedno za njihovo nadaljnjo vožnjo avtobusov.

Inter City je bil proti jugu potovanja.Skladbe levem bregu okrožju Porenje-Hunsrück so med najbolj obremenjenih železniških prog v Nemčiji.Nemška vremenske službe (DWD) opozoril na popoldne nevihte nedeljo močan dež in squalls, med drugim, v Rheinland-Pfalz.