ponedeljek, 16. maj 2011

KTX - Sancheon flote umakniti glede varnosti strahov


Južna Koreja: bili doma zgrajeno Korail za visoke hitrosti vlakov potegnili iz službe 11. maja po Pokvarjeno opremo montažo odkrili štiri dni prej. Bojazni, da bi lahko pomemben sestavni del vlečne padel in vzrok iztirjenja, Korail odločitev o umiku vseh 19 svojih vlakih KTX-Sancheon. flota naj bi ga obravnaval builder Hyundai Rotem.

Začela obratovati prihodkov s hitrostjo do 300 km / h marca 2010, so bili KTX-Sancheon vlakov, prej znan kot KTX-II, mučile številne težave v zadnjih mesecih. Dogodkov, zajeti iztirjenja v februarju, v kateri je en potnik lažje ranjenih, vendar je ta nesreča zdelo, da ni bila zaradi napake na vlaku.

Odločitev Korail o ukinitvi flote se zdi, da so bili pod vplivom javnosti in medijev zaskrbljenost vlakih, potem ko je glavni izvršni direktor Huh Joon-Young zavrnilo iztirjenja februar, kot da ni resen incident. Na novinarski konferenci 9. maja Huh opravičil za svoje prejšnje pripombe in dejal, da varnost bi se "prednostna naloga" za Korail.

Uradnikov Unije krivijo težave o spremembah v režimu za vzdrževanje, medtem ko Hyundai Rotem izrazila zaskrbljenost, da lahko svoje možnosti za zmago pogodb izvoza vplivala negativno publiciteto.