sobota, 13. december 2008

Zbogom in zadnja pot Jože Plečnika !!!!!!!!! :-(





SLO; Slovo za Eurocity Jože Plečnik iz Ljubljane v Prago in iz Prage v Ljubljano.
Slovo in več nebo voznega reda za Jože Plečnik-a z Ljubljane v Prago in iz Prage v Ljubljano je škoda da bodo ukinili ta vlak ima prevelikokrat zamudo iz Prage tudi po 180 minut zaradi remonta v Linzu in Leobenu in ljudje so jezni zaradi zamud še posebej poleti ko jih gre polno na morje z plečnikom in potem čakajo v ljubljani na IC 509
Pot iz Prage v Ljubljano je zelo zanimiva ima polno zanimivosti. Ponavadi je na Plečniku iz Ljubljane do Špilja moped SŽ 342,363 potem naprej je serija OBB 1116/1216 in od Budejovice je češka lokomotiva serije ČD 363 do zadnje postaje.
Pot traja okrog 12 ur pot poteka skozi različna mesta. Mogoče bo čez 3 leta spet vozni red jože plečnik.
GER; Eurocity Abschied von joze Plecnik aus Ljubljana nach Prag und von Prag nach Ljubljana.
Slovo und mehr Himmel Zeitplan für die Joze Plecnik-a von Ljubljana in Prag und in Prag in Ljubljana, die Schäden, die Beseitigung dieser Zug hat Verspätung prevelikokrat in Prag nach 180 Minuten, da der Überholung in Linz und Leobenu und die Menschen sind wütend über die Verzögerungen, vor allem im Sommer, wenn das Meer ist voll von plečnikom und dann warten in Ljubljana am IC-509
Der Weg von Prag nach Ljubljana ist sehr interessant, ist voll von Interesse. In der Regel ist es Plečniku aus Ljubljana, um die Höhle Moped CV 342/363 dann an die Reihe ÖBB 1116/1216 und Budejovice, der Tschechischen Lokomotive Partie von CD 363 auf die Endhaltestelle.
Die Fahrt dauert etwa 12 Stunden Route durch verschiedene Städte. Vielleicht den letzten 3 Jahren wieder Fahrplan Joze Plecnik.

Foto; EuroCityCard 2007,2008