torek, 10. november 2015

[ USA - Rail ] Siemens Charger dizelske lokomotive

ZDA: Siemens je prejel naročila za nadaljnjih 34 Charger dizelske lokomotive iz treh držav, je družba objavila novembra 6. Ta vključuje 14 lokomotiv za Kalifornijo, osem za Marylandu in 12 za Illinoisu.

Vsi so bili naloži opcije na začetni $ 225 milijonov pogodbo za 32 lokomotiv, oddanih v letu 2014, ki ga Illinois Department of Transportation v imenu konzorcija multi-stanje je. Ta posel vključene možnosti za do 225 več, vključno s 150 s tanki podaljšanim dosegom goriva.
Najnovejša napoved zajema 14 odredi Caltrans za uporabo na državno podprto Amtrak je Pacific Surflinerkoridorja med San Luis Obispo, Los Angelesu in San Diegu v Kaliforniji. 200 km / h lokomotive so se pričakuje, da izpodrinejo starejših F59PH enot, zmanjšanje emisij izpušnih plinov.
Maryland DOT je dal predhodno napovedano, naročilo za osem polnilci za zamenjavo električne lokomotive vlečenja MARC primestne vlake na severovzhodnem koridorju.
IDOT na konferenci AREMA med železniške Interchange naznanila, da je za uveljavljanje možnost za nadaljnjih 12 lokomotiv v povezavi z nadgradnjo Chicago - poti St Louis za 177 km / h delovanja.
V 4400 hp lokomotive bo poganjal novi Cummins QSK95 motor, opremljen s sistemi selektivne katalitične redukcije za izpolnitev Tier 4 emisijske standarde. Cummins je začelo dostavo prvih motorjev na Siemensovo Sacramento obratu v septembru.

Siemens Charger lokomotiva čvrsta do novembra 2015
Illinois Oddelek za nabavo multi-stanje-Transport vodil
DržavaŠteviloNačrtovana uvedba
California6 
14Amtrak Pacific Surfliner (San Luis Obispo - Los Angeles - San Diego)
Washington8Amtrak Cascades (Portland - Seattle)
Missouri2Amtrak Missouri River Runner (St Louis - Kansas City)
Illinois16Storitve Amtrak iz Chicaga
12Amtrak Chicago - St Louis
Maryland8MARC dnevnih migracij storitve
Druge pogodbe
StrankaŠteviloNačrtovana uvedba
Vsi na krov Floridido 21začetna 10 za Miami - West Palm Beach