četrtek, 28. avgust 2008

Adria Transport; Nov lokomotive za pospešiti Koper tirnica tovoren storitven


Adria Transport, podjetje skupno ugotovil v 2005 z Luka Koper in njegov avstrijski partner GKB (Graz-Köflacher Bahn und Busbetrieb), je razširil njegov operacije skozi pridobitev od trije Siemens lokomotive. Ti motorji že imeti dovoljenja za delati v Slovenija, Avstrija in Nemčijain jih družba namerava tudi uporabiti za službe v Madžarski v prihodnje in Hrvaška.

Ti locos imeti že bil rabljen za prepeljevanje kerozin iz Pristanišče od Koper k Dunaj letališki, z eno lokomotive providing vleko vzdolž celotne proge, medtem ko drugi biti rabljen za double-heading v vzpon gor v Avstrijski Alpe.

V dodajanju, Luka Koper nadaljuje za povečati njegov vozni park ladjevje, in dobiva 20 Laekks double-decker avtomobilski prevozniki ta mesec sam, z nadaljnji 20 od isti vrsta dolg za dostava oktobra. Zares, velikansko pomanjkanje teh tovornih vagonov je v prodajiin so te much-needed pridobitve namerjene na prehitro vožnjo po odpremi vozil, ko se vzbudijo v pristaniškem območju kot freeing up dragocen prostor. Pomagati pri k tem nabavam, Luka Koper ima tudi dobljen 25 kontejnerski prevozniški tovorni vagoni, medtem ko dodaten 40 biti prižgan ukaz.

Foto; Grisu-EBFO