torek, 15. julij 2008

Firma; SIEMENS v Nemčiji





Siemens povabi novinarje iz Nemčije in druge evropske države 23. junija, obiskali družbine rastline v Krefeld-Uerdingen in preizkusno središče v Wegberg-Wildenrath je. Dejanska priložnost za njih je bila do see in fotografirajte nov Desiro ML in Velaro RUS vlake.
press-conference biti držal glede Innotrans 2008 pravičen. Siemensov stojnica bo seveda bo obstajati. Družba hoče odgovoriti izzivom ta čas ki lahko biti pričakoval iz območen in mestna rast: podnebna sprememba, zdravstvena sporna vprašanja, ozka grla in logistika priklene javen in tovoren prevoz noter.

Marca 2007 Siemens je podpisal z Angel Vlaki ogrodje sporazum na oskrba od 100 Desiro ML vlaki. Nemški transregional upravitelj, Mittelrheinbahn bo preskrbel prvim 17 Desiros ML, vredni EUR 70 milijonov. IThese Emuji bo prikazati se na proge decembra 2008 (podjetja ponudbe tudi DMUs). But ukaz iz belgijskih železnic (SNCB) je veliko veliko večji. Pogodba je bila podpisana maja to leto. SNCB bo doseči iz Siemens 305 Desiros ML. Dobavljeno bo v 2011-2015 obdobju. 210 od njih bo raba 3 kV DC vlečen, medtem ko 95 - 25 kV IZMENIČNI TOK. - Ono Je največji Siemens pogodben do zdaj, če govorimo about voznemu parku ukaze - rečen Michael Kopp iz Siemens Gibljivost Delitev, med shodom z novinarji.

Konec konference, nekateri podatki o Eurosprinter lokomotivah za belgijske železnice so bili nuditi povabljenim novinarjem. Marc Girgert iz Gibljivost Delitev predstavljen Siemensov načrti na ki "družinski" od vozila. Dandanes družba ima ukaz za 25 locos za CP Portugalska in 60 multi-system locos za SNCB.

Foto; SIEMENS-Germany