ponedeljek, 19. maj 2008

MRCE-Dispolok "ES64U2 in ER20"



V prihajajočem času,ta bo biti marsikdaj vračanje tema MRCE Dispolok nanašanje njegov najpoznejši korporativen identiteta na njegov popoln lokomotiva ladjevje. Obdelajte le ES64F4 pokonci zdaj tip aparati biti pobarval v nov MRCE Dispolok barven shema ,ki preprosto misli,da aparat je popolnoma pobarvan črn including okvir in rooftop.
oboja čela so pobarvana then delno v beljaku (obvezen za tek v Nizozemska) in rdeč (obvezen za tek v Italija) za izboljšati vidljivost.
Na veliko aparat tudi nov MRCE Dispolok logotipi so umeten, podprl z silvergrey razen čez celoten dolžina od stroj okvir . končno ,vsi tehnični napisi so oblečeni v beljaku spetu.
danes vednar MRCE ES64U2 električni dve MRCE ER20 disel-elektric lokomotivi sta imel svoj roll-out v črncu za prvi čas, v Berlinu,kjer nemški podjetja Dangelmayer prebarva vse aparate.cves trije aparati se exaclty pobarvan ko opisan gornji. Za ES64U2 aparat (zgrajen za 15kV in 25kV IZMENIČNI TOK napetosten sistemi edin) to je prav posebno ko ta tip ne more steči v Nizozemski (1,5kV Dc) niti v Italija in Slovenija (3kV DC).
ima bel in rdeč front-ends še vedno. MRCE je zelo strog zato ko ono spusti se k nanašanje korporativen identiteta,ampak se "maybe" hoče tudi prikazati,da ready za prihodnost je,kjer bodo novi 25kV AC-only koridori razpoložljivi širom Evrope.

Foto in Besedo; MRCE-Dispolok